n din 10 femei

Intotdeauna mi-au placut statisticile. Constituie o sursa de amuzament, cu atat mai mult cu cat preocuparile cercetatorilor depasesc de ceva timp limita imaginatiei multora dintre noi. De fapt, statisticile ne satisfac uneori curiozitati de care nici nu eram constienti. De foarte putine ori stau sa si meditez asupra credibilitatii pe care o pot oferi acestor informatii/surse, retinand diverse rezultate mai mult pentru amuzamentul ulterior al unor eventuali interlocutori (da, esti amuzant daca stii statistici amuzante)

Facand abstractie de faptul ca aparitia mea  baieteasca in imaginea de mai jos afecteaza oarecum bilantul de estrogen,primul lucru care mi-a trecut prin minte numarand aici 10 femei, au fost statisticile cu privire la, bineinteles, purtatoarele de 2 cromozomi X.

                                                                                                                                                                                    Foto. Andreea Peterfi

Pentru a exemplifica, am inceput o mica cautare pe google, insa rezultatele au fost (pentru mine) dezamagitoare, dar apoi eu nu as putea fi decat subiectiva fiind femeie (e o irationalitate care vine odata cu feminismul). Majoritatea statisticilor tineau de domeniul sexologiei sau de domeniul superfluu. Din nou – femeia e ori la cratita, ori in pat, ori la coafor.

Azi, mi-am permis si eu o statistica: 10 din 10 femei sunt brunete.

Cautari google:

8 din 10 femei prefera sa-si faca operatii estetice

2 din 10 femei recunosc ca…

4 din 10 femei care tin dieta se ingrasa

una din 10 femei isi cumpara intentionat rochie de mireasa mai mica

doua din zece femei se ingrasa 10 kg la un an dupa nunta

6 din 10 femei nu ar pleca de acasa fara sa fie machiate (10% nu-si lasa niciodata partenerii sa le vada fara machiaj) – recomand American Dad Show – S05, E06, ”’Shallow Vows”

7 din 10 femei sunt afectate de caderea parului

4 din 10 femei isi mint prietenele ca le sta bine intr-o costumatie

7 din 10 femei au punctul G

una din 10 femei au orgasm

8 din 10 femei presteaza sexul oral

3 din 10 femei care practica sexul oral se simt mai puternice (probabil celelalte 7 iau mult calciu)

7 din 10 femei trimit poze porno partenerilor pentru a le testa fidelitatea (onanismul se considera infidelitate/duplicitate?)

7 din 10 femei ar ierta infidelitatea partenerului (probabil aceiasi 7 parteneri care nu au trecut testul)

una din 10 femei are tendinte exhibitioniste (”a zecea femeie din Rusia s-ar dezgoli in public”)

Astfel, am aflat ca femeia secolului 21 este emancipata sexual, desi mai are oaresce mustrari de constiinta dupa ce presteaza sex oral. Nu au incredere in partener, il testeaza, desi in final oricum il vor ierta. Si trist e poate faptul ca 6 femei din 7 au inutil punctul G, fiind cel mai probabil frigide. Risipa de puncte G! Apoi, sunt niste fiinte tare complexate si prin urmare isi fac operatii estetice, isi cumpara haine in care nu pot incapea, tin diete dubioase, isi construiesc personalitatea cu Maybelline si cu toate astea, tot nu s-ar dezbraca in public. Sunt invidioase, rau intentionate si nu au simtul prieteniei, mai ales cand vine vorba de chestiuni banale, cum ar fi exprimarea sincera a unei opinii legate de toalele tovarasei de shopping. Probabil, dupa un an de casatorie devin si mai afurisite, direct proportional cu numarul de ore acumulate la shopping, ore la randul lor direct proportionale cu numarul de kg acumulate cu fiecare luna de casatorie.

Practic, scenariul e plauzibil: el vine acasa si se tranteste la meci, ignorand nevasta ”biguidioata” (cu bigudiuri), care ajunge sa se refuleze in frigider. Femeia incepe sa dezvolta o relatie cu frigiderul, care in ciuda freonilor, ofera mai multa caldura decat sotul.

Asadar, statisticile spun ca feminismul nu mai are justificare.

Feminismul chiar nu mai are justificare. S-a denaturat considerabil acest concept, incat in prezent se porneste de la premiza ca barbatul e inferior doar pentru a putea egala ulterior femeia. E o gandire patologica sau, mai bine zis, un concept aplicat gresit. Cu un minimum de obiectivism, putem recunoaste toti ca…

Anunțuri

5 responses to “n din 10 femei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: